Releases

Release Dato: 13. april 2020
Pris: Ukendt
Produktkode: CJ1288-600
| SE ALLE FORHANDLERE |

Denne artikel indeholder reklame fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

I takt med at det amerikanske tøjmærke Stüssy øger hypen omkring Nike Spiridon Caged eksponentielt, er det kun rimeligt at antage, at de nye OG-colorways, der netop er blevet bekræftet, vil opnå lige så stor, hvis ikke større popularitet end resultatet af Stüssy x Nike-samarbejdet.

Relanceringen af Steven Smiths old school-silhuet Air Zoom Spiridon Cage 2 er netop blevet bekræftet, og du kan allerede nu begynde at glæde dig til, at modellen udkommer i dens to originale colorways: ”Silver/Red” og Silver/Black, der begge hylder den oprindelige farve på forfaderen, Air Zoom Spiridon. Vi tager her et nærmere kig på førstnævnte.

Med en overdel klædt i grovmasket rød og sølvfarvet letvægtsmesh repræsenterer skoen helt eksplicit retro-runner-æstetikken, som vi kender fra de tidlige 00’ere. Det samme gælder de metalliske sølvfarvede overlejringer og de røde Swoosh-logoer på inder- og yderside, der er omkranset af sorte stikninger.

Hele den øvre konstruktion hviler på en hvid mellemsål med en synlig Zoom-hælenhed dækket af det karakteristiske røde ”bur”. Forfodssålen derimod er holdt minimalistisk med en tynd, hvid Phylite-skumkonstruktion, og skoens udtryk fuldendes med klassiske, hvide snørebånd og udvidede trækhuller ved skaftet.

Nike Air Zoom Spiridon Caged Silver Red udkommer den 13. april hos udvalgte forhandlere. Find direkte link nedenfor, og tjek vores Release Kalender for flere nyheder. Husk desuden at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, gode tilbud, konkurrencer og meget mere.

FORHANDLERE

REZET STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Rezet Store

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store

ASPHALTGOLD
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Asphaltgold

43EINHALB
Tidspunkt: Ukendt

Gå til 43Einhalb


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 20.000 gange, og indholder lige nu over 14.500 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.