Releases

Release Dato: 8. maj 2020
Pris: 1.149 DKK
Produktkode: CD3613-100
| SE ALLE FORHANDLERE |

Denne artikel indeholder reklame fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Efter den succesrige lancering af samarbejdet med det amerikanske brand Stussy, har Nike valgt at bruge den opsamlede opmærksomhed omkring Nike Spiridon Cage 2 til at udgive flere versioner af retro-sneakeren. Den nyeste version, som releaser 8. maj 2020, kommer i en kombination af blå og hvide farver.

Overdelen kommer med det ikoniske mesh, denne gang dækket af en hvid farve, mens der er tilføjet hvide læder overlays på tværs af mesh-materialet. For at tilføje kontrast er swoosh-logoerne på inder- og yderside prydet af en lyseblå farve.

Mellemsålen er todelt, hvor den forreste, hvide del er udarbejdet i Phylite-skum, mens modellens kendetegn, den transparente Zoom Air-enhed, findes på det bagerste af mellemsålen og er omgivet af et ”bur” holdt i samme lyseblå som swoosh-logoerne på overdelen.. 

Nike Spiridon Cage 2 White Blue udkommer den 8. maj hos en række forskellige forhandlere. Som sædvanligt finder du direkte links nedenfor. Husk at tjekke vores Release Kalender for flere nyheder og releases. Derudover kan du følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, gode tilbud, konkurrencer og meget mere.

FORHANDLERE

SNEAKERSNSTUFF
Tidspunkt: 09:00

Gå til Sneakersnstuff

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store

ASPHALTGOLD
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Asphaltgold

43EINHALB
Tidspunkt: Ukendt

Gå til 43Einhalb

REZET STORE
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Rezet Store

JD SPORTS
Tidspunkt: Ukendt

Gå til JD Sports

SIZE?
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Size?


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 20.000 gange, og indholder lige nu over 14.500 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.