Releases

Release Dato: 13. april 2017
Pris: 1.100 DKK
Produktkode: Ukendt

Over de sidste par måneder har vi set en række Spiridon releases fra Nike. Men her har der været tale om den nye ”Ultra” udgave, som har et sømløst øvre – og dermed et mere simpelt design. Men nu vender den originale Nike Air Zoom Spiridon silhuet endelig tilbage. Denne gang i en ny ”Summer Pack”, som indeholder 3 forskellige par sneakers.

Fælles for de tre sneakers i Nike Air Zoom Spiridon Summer Packen er, at de alle kommer med en overdel bestående af hvid letvægts mesh, hvortil hvert par har deres helt egen gennemgående farve. Paletten svinger fra den iøjnefaldende ”Turbo Green”, over til de mere afdæmpede ”Light Midnight” og ”Light Ash” farver. Fælles for dem alle er dog, at de er præget af en forstørret Swoosh branding på siden, og at overdelen sidder på den klassiske Air Zoom mellemsål, der sørger for at den retro-lignende silhuet har en helt uovertruffen komfort.

Nike Air Zoom Spiridon Summer Pack releaser hos en række forskellige forhandlere den 13. april 2017, og der bliver uden tvivl rift om de tre par sneakers. Selvom de sidste par Spiridon Ultra releases stadig kan købes hos Nike Store, så forventer vi, at alle tre farver sælger hurtigt ud, eftersom Nike Air Zoom Spiridon Summer Packen bygger på den originale silhuet. Så det gælder om at være klar ved tasterne den 13. april 2017, hvis man gerne vil sikre sig et par af forårets lækreste sneakers.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store

43EINHALB
Tidspunkt: 09:00

Gå til 43Einhalb

ASPHALTGOLD
Tidspunkt: 09:00

Gå til Asphaltgold

OVERKILL
Tidspunkt: 09:00

Gå til Overkill