Releases
South Park adidas

Release Dato: 20. april 2021
Pris: Ukendt
Produktkode: GZ9177
| SE FORHANDLERE |
| SE RESELLERS |
 

Denne artikel indeholder reklame fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Karakteren fra den Amerikanske hit serie, South Park, kan nu fås som sko og det er den tyske sneaker mastodont Adidas der bringer den til dig. Denne sko gemmer på nogle helt unikke og nytænkende features, som alle er med til at skabe en fantastisk storytelling omkring dette innovative produkt.

Den nye South Park x Campus 80s Towelie kommer i en lys lilla frotté/chenille upper, hvilket er det samme materiale som anvendes i produktionen af håndklæder. Da karakteren, Towelie, jo netop er et håndklæde i serien, kan denne sko vel næppe udføres i et mere gennemført og karakter-tro materiale. Karakterens hvide øjne ses på skoens tunge og grundet et indbygget UV-sensitivt materiale, vises de genkendelige rødsprængte pupiller frem efter længerevarende ophold i sollyset. En ret unik feature. Den klassiske “three stripe” branding på skoens side og Adidas logoet på skoens hæl, kommer i et clean white læder look, og skoen har ligeledes den genkendelige hvide Adidas midsole og outsole som vi kender den fra tidligere Campus 80s og Adidas Originals modeller.

Som en ekstra feature til denne South Park x Campus 80s Towelie, kommer denne sko med en Towelie keyhanger på højre fod og under skoens tunge er der indbygget en lille stash pocket.

Den nye South Park x Adidas Campus 80s Towelie udkommer d. 20. april på Adidas egen hjemmeside og hos en række udvalgte forhandlere. Du kan læse meget mere om skoen på vores Release Kalender og holde dig opdateret med andre kommende releases. Du kan også følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med alle de seneste rygter, nyheder og bedste tilbud.

FORHANDLERE

ADIDAS
Tidspunkt: 10:00

Gå til adidas

ASPHALTGOLD
Tidspunkt: Raffle

Gå til Asphaltgold

43EINHALB
Tidspunkt: Raffle

Gå til 43Einhalb

BSTN STORE
Tidspunkt: Raffle

Gå til BSTN Store

NAKED
Tidspunkt: Raffle

Gå til Naked

SNEAKERSNSTUFF
Tidspunkt: Raffle

Gå til Sneakersnstuff


RESELLERS


Nyeste tilføjelser i Release Kalenderen

Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 25.000 gange, og indholder lige nu sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.