Releases

Release Dato: 16. maj 2019
Pris: Ukendt
Produktkode: 104265-131

Nikes kærlighed til retrofuturistisk design har næsten kreeret en portal tilbage til fortiden med deres seneste releases, som blandt andet tæller M2K Tekno, P-6000 og senest den nye Vomero 5+ model. Men her stopper udgivelsen af 00’er inspirerede sneakers ikke. Nike har for nyligt udtalt, at de vil udgive originale og nye colorways af den markante Shox R4 silhuet – og den første udgave er lige på trapperne.

Modellen opretholder sin originale syntetiske og tekstile overdel, der i denne omgang udkommer i en reflekterende metallic sølvfarve med Nikes Swoosh logo på sneakerens inder- og ydersider.

Den hvide sål besidder mærkets velkendte ”Shox” polstring system, som består af fire synlige søjler på hælen, hvilket giver silhuetten det ikoniske retro look, den oprindeligt debuterede med i år 2000.

Nike Shox R4 ”White/Metallic Silver” udkommer den 16. maj hos nedenstående forhandlere. Husk at du kan finde alle kommende udgivelser i vores store Release Kalender. Derudover kan du følge os på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret på nyheder, releases og restocks.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

[Denne artikel indeholder affiliate links]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.