Releases

Release Dato: 26. oktober 2019
Pris: 1.299 DKK
Produktkode: 555088-028

Én af de mest eftertragtede Air Jordan 1-colorways fra nyere tid vender tilbage i en ny, karismatisk udgave. ”Shattered Backboard 3.0” udkommer den 26. oktober, og du finder al info her.

Den første Air Jordan 1 ”Shattered Backboard” udkom oprindeligt i 2015, hvor den hentede inspiration fra en opvisningskamp i Italien i 1985. Her lykkedes det Michael Jordan at smadre glaspladen bag basketballkurven iført en sort og orange spillertrøje, som altså blev den direkte reference for skoen. Udgivelsen blev hurtigt efterfulgt af 2016-releaset af ”Reverse Shattered Backboard”, som byttede rundt på farverne. Nu er tredje installation i SBB-serien langt om langt en realitet, og den er det hidtil mest grænsesøgende i rækken.

Air Jordan 1 Retro High OG ”Shattered Backbard 3.0” udnytter samme, sikre kombination af orange, sort og hvid, men på mere dristig vis end forgængerne. Denne gang er læderoverdelen nemlig tilført en skinnede og rynket ’finish’, der giver et særpræget udtryk, og som tilsyneladende skal imitere smadret glas.

Skoen har allerede nu delt vandene, fordi selvom Air Jordan 1 er én af tidens mest efterspurgte modeller, er det ikke alle, der er fan af overdelens materialer. Alligevel er én ting helt sikker: Air Jordan 1 Retro High OG ”Shattered Backboard” kommer til at sælge ud, og du skal være både hurtig og heldig, hvis du vil have fat i et par.

Skoen udkommer den 26. oktober, og du kan finde direkte links til forhandlere og raffles nedenfor. Find flere Nike- og Jordan-nyheder i vores Release Kalender, som vi dagligt holder opdateret med de nyeste og vigtigste sneaker-releases.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 20.000 gange, og indholder lige nu over 14.500 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.