Releases

Release Dato: 27. juni 2020
Pris: Ukendt
Produktkode: Ukendt
| SE ALLE FORHANDLERE |

Denne artikel indeholder reklame fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Når man snakker om Sean Wotherspoon, så associerer man hurtigt den sneaker elskende, second hand-forhandler med hans uhyre populære samarbejde med Nike tilbage i 2017, der udformede Sean Wotherspoon x Nike Air Max 1/97. Der er dog meget mere til manden bag vintage butikkerne Round Two, og det blev vi allerede introduceret til i slutningen af 2019, hvor de første billeder af et samarbejde mellem Sean Wotherspoon, atmos og asics for første gang så dagens lys. Efter mange måneders ventetid, er der så endelig officielle billeder og dato for release på skoen, der er blevet døbt Sean Wotherspoon x atmos x asics Gel-Lyte 3 “LA to Japan”.

Skoen tager nogenlunde samme design udgangspunkt, som på Seans samarbejder med Nike, hvor flotte farver og fløjls tekstil spillede en vigtig rolle. Den nye model samler den kærlighed Sean Wotherspoon har for Tokyo og hans hjemby, Los Angeles, hvor hhv. venstre og højre sko, repræsenterer disse, hvor det er gældende for dem begge, at de er lavet i fløjl, samt at der midt på skoens sider, er placeret to paneler i velcro. Den venstre sko, der repræsenterer atmos og Tokyo, er lavet i en kombination af lilla i forskellige nuancer forrest på skoen, mørkeblå på den midterste del og brun på den bagerste, samt at skoens genkendelige todelte tunge er lavet i pastel grøn fløjl. I modsætning til den venstre sko, så er der anvendt lysere farver på den højre sko, der repræsenterer Sean og Los Angeles. Skoens starter forrest med at være helt orange, den midterste del er lyseblå, og den bagerste del er turkis, hvortil skoens tunge er hvid.

Som en af kendetegnene ved samarbejdet mellem Sean Wotherspoon og Nike, kunne man også til dels, tilpasse skoen med forskellige velcro-patches til tungen. På samarbejdet med atmos og asics, har man dog taget skridtet videre, og gjort det muligt selv at bestemme farven på det ikoniske asics-logo på skoens side, da man får forskellige logoer med, til at sætte fast på skoens velcro, samt enkelte forskellige logoer, ligesom ved Travis Scotts oprindelige Air Force 1.

Den officielle release dato for den nye Sean Wotherspoon x atmos x asics Gel-Lyte 3 “LA to Japan” er sat til den 27. juniIndtil videre er der kun forlydender om, at skoene releaser hos Atmos på førnævnte dato – vi har endnu ikke en bekræftelse på, hvor vidt de bliver udgivet hos andre forhandlere på dagen eller på et senere tidspunkt. Vi sørger for at holde dig løbende orienteret i forhandlerlisten nedenfor. Du kan også følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt vil holde dig opdateret med nyheder og meget andet.

FORHANDLERE


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 20.000 gange, og indholder lige nu over 14.500 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.