Releases

Release Dato: 20. august 2020
Pris: Ukendt
Produktkode: 1203A019-000
| SE ALLE FORHANDLERE |

Denne artikel indeholder reklame fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Samarbejdet mellem japanske Atmos, Sean Wotherspoon og Asics så først dagens lys tilbage i juni, hvor skoen releasede i et begrænset og eksklusivt antal. Nu ser det dog ud til, at alle vi sneakerelskere får endnu en chance, da atmos x Sean Wotherspoon x asics Gel Lyte III OG står til at få globalt release.

Skoen der har fået kælenavnet ”LA to Japan”, tager nogenlunde samme designudgangspunkt, som Seans tidligere samarbejde med Nike. På den nye Asics-sneaker bliver der nemlig også brugt et virvar af farver, samtidig med at hele skoens overdel er lavet i fløjl. Som kælenavnet antyder, så hylder skoen Sean Wotherspoons egen hjemby, Los Angeles, og atmos’ hjemby, Tokyo, hvilken Sean også har en stor forkærlighed for. Af samme årsag, er venstre og højre sko også forskellige. Den venstre sko repræsenterer Tokyo, som er symboliseret med en lilla nuancer forrest på skoen, mørkeblå midterst på skoen og brun bagerst på skoen. Den højre sko, der repræsenterer Los Angeles, er derimod fyldt med lysere farver. Her er den forreste del orange, den midterste del er lyseblå, og den bagerste del er turkis. Dertil er den højre skos tunge er pastelgrøn, og den venstre skos tunge er helt hvid. 

Begge siderne på skoene er dertil lavet i velcro, hvor der kan sættes patches formet som ascis-logoer på. Disse patches medfølger når man køber skoen, så man kan give skoen sit helt eget unikke look og et personligt touch, ligesom ved samarbejdet med Nike.

Den globale release dato for atmos x Sean Wotherspoon x asics Gel Lyte III OG er sat til den 20. august. Da det er et globalt release, vil der komme en del flere forhandlere end tidligere, men du skal alligevel sidde klar, da efterspørgslen på skoen er høj. Du kan løbende holde dig opdateret med hvilke forhandlere der får skoen, på vores Release Kalender, eller følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt vil holde dig opdateret med rygter, nyheder og bedste tilbud.

FORHANDLERE

REZET STORE
Tidspunkt: Raffle

Deltag her

ASPHALTGOLD
Tidspunkt: Raffle

Deltag her

SNEAKERSNSTUFF
Tidspunkt: Raffle

Deltag her

43EINHALB
Tidspunkt: Raffle

Deltag her

AFEW STORE
Tidspunkt: Raffle

Deltag her

NAKED
Tidspunkt: Raffle

Deltag her


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 20.000 gange, og indholder lige nu over 14.500 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.