Sælg brugte sneakers og sko

SÆLG OG KØB BRUGTE SNEAKERS I VORES FACEBOOK GRUPPE HER.

Mange folk ved desværre ikke, at deres brugte sneakers og sko kan være mange penge værd. Tit og ofte sker det, at deres fodtøj bare forsvinder i glemslen, når de er blevet tilnærmelsesvis brugte eller hvis moden skifter. Men der er ingen grund til at lade et par gode sneakers eller sko stå i skabet, når der er andre mennesker rundt omkring i Danmark, som er interesseret i dem.

Sneakerworld.dk vil derfor komme med en lille vejledning til dig, hvis du står og skal sælge dine brugte sneakers. Her finder du alt den information du behøver for, at skabe den bedste salgsannoncen og dermed bedste profit for dine brugte sneakers. Uanset om du forsøger at sælge et Yeezys, et par high-end Gucci sneakers, eller bar et par praktiske Nike sneakers, så kan du følge denne vejledning.

Hvis du ikke har brug for vejledning, og bare vil springe direkte ud i at sælge dine sneakers med det samme, så kan melde dig ind i vores Køb/Salg gruppe på Facebook her.

1. Forberedelse for at kunne sælge dine sko

Der er stor forskel på, hvor meget forberedelse du skal bruge for at kunne sælge et par sko på Facebook. Det afhænger næsten udelukkende af, om de er nye eller brugte. Hvis du sælger et par helt nye eller næsten nye sko, er der selvfølgelig ingen rengøring eller vedligeholdelse at lave. Men det er altid lige en god idé, at tørre dem efter, hvis de f.eks. har stået i et skab i lang tid.

Rengøring af brugte sko

Sælger du et par brugte sneakers, er det essentielt, at du rengøre dem først. Hvis ser alt for mange, som tager billeder af møgbeskidte sko, for derefter at sætte dem til salg. Gør dine sneakers rene inden du tager billeder af dem. Det gør altid købsprocessen væsentligt kortere.

Tag gode billeder

Det er essentielt når man sælger brugte sneakers eller sko over nettet. En køber kan hurtigt miste interessen, hvis der ikke er gode billeder af den vare, som personen påtænker at købe. Derfor er det vigtigt, at du tager så mange billeder af de sko eller sneakers, som du vil sælge som muligt. Vi råder folk til at tage et billede af begge sko ved siden af ​​hinanden – både forfra og bagfra, samt et billede fra siden, ovenfra og selvfølgelig af bunden og sålen.

2. Sæt dine sneakers til salg i vores Facebook gruppe.

Det er rigtig let at sætte sine sneakers eller sko til salg på Facebook. Find vores køb og salg gruppe her.

Det er vigtigt, at du giver køberen så meget information som muligt. Selvfølgelig skal der nævnes, hvilket mærke og model, samt hvilken størrelse sneakeren er. Herefter er det vigtigt at beskrive, hvilken tilstand skoene er i. Er det som nye? Er de lidt brugte? Eller er det et par sneakers, som er blevet brugt i alt slags vejr, alle ugens 7 dage? Såfremt det ikke fremgår ordenligt af billederne, så skal eventuelle fejl eller mangler også beskrives her. Ligeledes skal sneakerens farvekombination også beskrives ordenligt, da billeder kan snyde.

Det vigtigste er dog, at finde den rigtige pris. En pris hvor både du og køberen er tilfreds. Det nytter ikke noget, at sætte prisen absurd højt. Undersøg evt. markedet for sneakers magen til dine, og sammenlign din pris med deres.

Til sidst skal du beskrive lidt om, hvordan køberen får fat i de købte sneakers. Bliver de sendt, og i så fald, hvem betaler for fragten? Eller kan de afhentes hos dig eller et bestemt sted?

Hvis du følger denne korte vejledning, er du godt på vej til at få solgt dine brugte sko og sneakers. Som beskrevet, så anbefaler vi at købe eller sælge sneakers igennem vores Facebook gruppe.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.