Releases
Download All Pairs Top Banner

Release Dato: 12. september 2019
Pris: 1.299 DKK
Produktkode: BV0073-001

Sacai og Nike følger op på deres enormt efterspurgte udgivelse af den karismatiske LDV Waffle-model med tre nye udgaver. Én af dem er denne nedtonede, sorte og hvide version, der med simple farvevalg lader skoens design tale for sig selv.

Sacai x Nike LDV Waffle ”Black” består af sorte, grå og hvide paneler i både mesh, ruskind og læder på overdelen for et premium look, mens den skulpturerede dobbelt-sål er holdt i hvid. Alt i alt har den et simpelt men ikke desto mindre iøjnefaldende look takket være den fine balance mellem det vilde design og den nedtonede colorway.

Sacai x Nike LDV Waffle ”Black” udkommer i begrænset antal den 12. september 2019 hos udvalgte forhandlere. Find direkte links tildem nedenfor, og tjek vores Release Kalender for flere af sommerens Nike-nyheder. Husk desuden at følge Sneakerworld på Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, nyheder, inspiration og meget mere.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

[Denne artikel indeholder affiliate links]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.