Releases
Sacai Vapor Waffle release

Release Dato: 6. november 2020
Pris: Ukendt
Produktkode: CV1363-100
| SE ALLE FORHANDLERE |

Denne artikel indeholder reklame fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Siden Paris Fashion Week, har sneakerverdenen ikke kunnet få armene ned, efter de første officielle billede af det nye collab mellem Sacai og Nike så dagens lys. Nu kan vi så endelig se frem til, at det nye samarbejde har fået en officiel release date, og den ligger endda tidligere end først forventet. Selvom de to sko i det nye collab i sig selv er meget specielle, og en smule kaotiske at se på, så er det nok den nye Sacai x Nike Vaporwaffle Sail Sport Fuchsia, der tager prisen som den mest iøjnefaldende model, grundet sine lysere farver.

Hvorfor fikse noget der ikke er gået i stykker? Det er uden tvivl den mentalitet japanske Sacai lever efter, og derfor undrer det hos heller ikke, at de igen har lavet et mash-up af to populære Nike-modeller. Denne gang er der dog tale om nogle nyere løbemodeller, nemlig Nike Pegasus og Nike Vaporfly. Ved første øjekast kan det være utrolig svært, at sige hvad skoen egentlig ligner, men det er heldigvis ikke det som betyder noget. Det mest unikke ved den nye Vaporwaffle må uden tvivl være skoens sål, der her er farvet i sail og opdelt af et blåt panel, samt at den øverste og nederste del også skilles ad ved hælen. Skoens overdel er lavet i en kombination af suede, et letvægtstekstil og læder, der giver de moderne løbesko et retro udseende. Suede-panelerne findes på skoens toe guard og eyestays, letvægtstekstilet findes midt på skoen og læderpanelet findes på skoens hæl. Alle panelerne er dertil farvet i sail.

Ligesom ved skoens sål, er der også tilføjet noget farve til at skabe noget kontrast på skoens overdel, hvor der er printet et sort swoosh-logo, samt at der er et swoosh-logo i rødt læder og en heel tab i rød læder. I modsætning til det tidligere collab der medførte den uhyre populære LDWaffle, har der på den nye Vaporwaffle også været fokus på skoens snørebånd. Her har man nemlig valgt at anvende to snørebånd samtidigt på skoen, så mash-up designet udpensles og afsluttes på en utrolig unik, men flot måde.

Sacai x Nike Vaporwaffle Sail Sport Fuchsia udkommer den 6. november på Nikes hjemmeside og hos en række udvalgte forhandlere, sammen med sit modstykke, Sacai x Nike Vaporwaffle Black White. Selvom der er mange om buddet, når det kommer til eftertragtede releases som dette, kan du altid øge dine chancer ved at holde dig opdateret på vores Release Kalender, eller ved at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram. Her opdaterer vi dig dagligt med alle de seneste rygter, nyheder og bedste tilbud fra sneakerverdenen.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store

ONE BLOCK DOWN
Tidspunkt: Raffle

Gå til One Block Down

SNEAKERSNSTUFF
Tidspunkt: Raffle

Gå til Sneakersnstuff

BSTN
Tidspunkt: Raffle

Gå til BSTN

NAKED
Tidspunkt: Raffle

Gå til Naked


Nyeste tilføjelser i Release Kalenderen

Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 25.000 gange, og indholder lige nu sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.