Releases

Denne artikel indeholder reklame referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.


Release Dato: 10. marts 2020
Pris: 1.300 DKK
Produktkode: BV0073-101

Én af sidste års mest eftertragtede sneakers, LDWaffle fra Nike og Sacai, vender snart tilbage i en super elegant, hvid udgave. Skoen har bibeholdt sit særprægede design bestående af en sål i to forskudte lag og en overdel i nylon, læder og ruskind med to Swoosh-logoer, to pløse og i alt fire sæt snørebånd.

Til gengæld er skoen fuldstændig strippet for farver, hvilket lader det unikke hybrid-design stå tilbage og tale sit eget sprog. Det gør den noget mere tilgængelig og nem at style end de oprindelige colorways, der næsten var klædt i alle regnbuens farver.

Det betyder imidlertid ikke, at den nye Sacai x Nike LDWaffle bliver nemmere at få fat på – efterspørgslen er stadig i top, og skoen udkommer kun i særdeles begrænset antal sammen med en lige så eksklusiv sort udgave hos udvalgte Nike-forhandlere den 10. marts. Find direkte links til de europæiske nedenfor og find flere sneakernyheder fra Nike i vores Release Kalender.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store

BSTN STORE
Tidspunkt: Raffle

Deltag her

SNEAKERSNSTUFF
Tidspunkt: Raffle

Deltag her

ENDCLOTHING
Tidspunkt: Raffle

Deltag her

SOLEBOX
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Solebox


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 20.000 gange, og indholder lige nu over 14.500 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.