Skip to main content

Release Dato: 10. oktober 2019
Pris: 1.149 DKK
Produktkode: BV0072-002

To nye og mere underspillede udgaver af Sacai og Nikes spektakulære Blazer Mid-design er på vej – én af dem er denne ”Black” colorway.

Skoen kombinerer en hvid sål med en sort og gråtonet overdel, hvilket tilfører noget harmoni i skoens ellers hektiske design. Den er nemlig en hybrid mellem Nikes to gamle skater-modeller, Blazer Mid og Dunk Hi, hvilket har resulteret i, at der er to af alt – lige fra snørebåndene og pløsen til Swoosh-logoerne, der pryder siden.

Blazer Mid-modellen har ikke været lige så eftertragtet som Sacai og Nikes anden udgivelse, LD Waffle, men blev ikke desto mindre udsolgt på ingen tid. Vi forventer, at det samme sker, når de to nye udgaver udkommer den 10. oktober i begrænset antal.

Derfor skal du være hurtig og heldig, hvis du vil have fat i et par. Find alle direkte forhandlerlinks nedenfor, og læs mere om den anden udgivelse i hvid, som udkommer samme dag, i vores Release Kalender nu.

Husk desuden at følge os på Facebook og Instagram, så sørger vi for at holde dig opdateret på alle fremtidige sneaker-releases, restocks og gode tilbud.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 20.000 gange, og indholder lige nu over 14.500 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.

POPULÆRE BRANDS

POPULÆRE BRANDS

POPULÆRE BRANDS

POPULÆRE BRANDS

POPULÆRE BRANDS

POPULÆRE BRANDS

POPULÆRE BRANDS

POPULÆRE BRANDS

POPULÆRE BRANDS

POPULÆRE BRANDS

POPULÆRE BRANDS

POPULÆRE BRANDS

POPULÆRE BRANDS

POPULÆRE BRANDS

Nike

Jordan

Salomon

New Balance

adidas

Yeezy

Releases

Nike Air Max DN Midnight Navy

Jonas HansenJonas Hansen11. juli 2024