Seneste Sneakers Rygter

adidas Yeezy Boost 700 Magnet
Pris: 2.300 DKK
Nike Air Force 1 Low “Tie Dye”
Pris: Ukendt
adidas Yeezy 500 “Bone White”
Pris: Ukendt
Nike Air Max 1 Inside Out “Grey”
Pris: 1.150 DKK

Hold dig opdateret på rygter og sneaker leaks

Denne sektion af Sneakerworld.dk er dedikeret til sneakers, som endnu ikke har fået en bekræftet release dato. Hvis du leder efter kommende sneakers releases, som allerede har fået en bekræftet udgivelsesdato, så kan du finde dem i vores Release Kalender

Disclaimer: Afhængigt af artiklernes udgivelsesdato kan nogle af de ovenstående sneakers allerede være blevet udgivet. Derudover skal du være opmærksom på, at intet sneaker release er sikkert, førend forhandlere og/eller brandet har bekræftet en release dato. Du kan derfor opleve, at udgivelsen af enkelte sneakers kan blive skubbet eller annulleret. Skulle dette ske, så bestræber vi os efter, at notere det i informationen omkring den pågældende sko.

Hvad betyder TBA?
Når vi anfører “TBA” på nogle af de ovenstående releases, så betyder det, at måneden for release er “To Be Announced”. På disse releases kender vi ikke til den eksakte måned – kun årstallet.


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 18.000 gange, og indholder lige nu over 14.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.