Releases
Run DMC superstar sort

Release Dato: 30. oktober 2020
Pris: 900 DKK
Produktkode: FX7617
| SE ALLE FORHANDLERE |

Denne artikel indeholder reklame fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Man kan sjældent sige Run DMC uden at nævne adidas. Rapgruppen og tøjbrandet har en meget lang historie, der her resulteret i mange forskellige collabs som også tæller Superstar, der blev lavet i forbindelse med skoens 35-års jubilæum. Af samme grund kan man heller ikke komme uden om, at de Run DMC og adidas igen har slået hovederne sammen og fejrer gruppens yndlings sneakers, Superstaren. 50-års fødselsdag.

Den nye Run DMC x adidas Superstar Black er en af de mest stilrene og neutrale colorways der er lavet i forbindelse med skoens jubilæumsår. Overordnet set, så ligner skoen en helt almindelig sort og hvid Superstar, men der er tilføjet en række detaljer der tydeligt viser hvem, der står bag skoens design.

Inden vi når til detaljerne, så skal der også fokuseres på skoens hovedmateriale, nemlig læderet. Som altid har adidas brugt højkvalitetslæder, der giver skoen et helt smooth udseende, hvor der er ikke er mange forstyrrende syninger at se på. Ved at holde skoen så original som muligt, er det op til detaljerne at bestemme hvor flot skoen reelt set er, og der er alligevel et par stykker. En af de første detaljer, er en lille ændring på skoens hvide heel tab, hvor det tryggede logo ikke er farvet, men derimod forblevet hvidt. En anden detalje er skoens navn, der altid står skrevet langs skoens bagerste stribe. Fonten er her den samme som bruges i Run DMC’s eget logo, hvortil der også er lavet en rød streg over og under skriften.

Skoen er dog ikke kun en hyldest til sig selv og sin historie, men derimod er den også en hyldest til rapgruppens producer og DJ, Jam Master Jay, der også gik under det mere borgerlige navn, Jason Willem Mizell. Som en hyldest til Jason, er han blevet afbilledet på skoens tunge, fremfor det klassiske Superstar-logo. Jason blev den 30. oktober, 2002, skudt og dræbt af en ukendt gerningsmand.

Run DMC x adidas Superstar Black udkommer på Jasons dødsdag, den 30. oktober på adidas’ egen hjemmeside og hos en række forhandlere. Du kan læse mere om andre kommende releases på vores Release Kalender, eller følge Sneakerworld på Facebook og Instagram. Her giver vi dig dagligt de seneste nyheder, rygter og bedste tilbud fra sneakerverdenen.

FORHANDLERE

SNEAKERSNSTUFF
Tidspunkt: Raffle

Gå til Sneakersnstuff

ADIDAS
Tidspunkt: Ukendt

Gå til adidas


Nyeste tilføjelser i Release Kalenderen

Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 25.000 gange, og indholder lige nu sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.