Adidas / Nike
Download All Pairs Top Banner
Billede: Rezet Store, Aarhus
Skrevet af: Frederik L. Høj // Instagram

Den danske sneaker-kæde indtager Aalborg til efteråret.  

Ét af de førende, danske navne inden for sneaker-retail, Rezet Store, står snart klar med deres femte fysiske butik – denne gang i Aalborg. Det afslørede de via Instagram i onsdags.

170 m2 i hjertet af Aalborg

Ifølge migogaalborg åbner den nye butik på Østerågade 2 –  i hjertet af Aalborg og tæt på blandt andet Salling – omkring 1. september. Her får Rezet 170 m2, der skal rumme deres store velkendte sortiment af de vigtigste udgivelser fra blandt andre Nike, adidas og New Balance.

Lokalt fokus

Ligesom i København, Aarhus og Odense kommer Rezet Store til at forankre sig solidt i det lokale miljø i Aalborg – det blandt andet ved at ansætte lokale i butikken og afholde events med lokale kunstnere.

Billede: Rezet Store, Jorcks Passage
Yderligere to butikker på vej

Rezet Store har gennem længere tid reddet på en bølge af succes, og det manifesterer sig nu i åbningen af endnu en fysisk butik. Samtidig har Rezet planer om at åbne hele to nye butikker i Købehavn, der i forvejen rummer to butikker.

Åbningsfest?

Hvordan Rezet kommer til at markere åbningen af deres nye butik i Aalborg er endnu ikke offentliggjort – hold øje med deres Instagram for updates, og følg os for flere danske sneaker-nyheder.

Nye sneakers – denne vej

Tjek desuden vores Release Kalender, hvor du finder det bedste overblik over alle de nyeste sneaker-udgivelser.

 

GÅ TIL REZET


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Billeder: Rezet Store
Denne artikel indeholder affiliate links

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.