Releases
Download All Pairs Top Banner

Release Dato: 19. maj 2018
Pris: 1.200 DKK
Produktkode: AT4151-001

Nike er klar til at præsentere deres mest spektakulære opdatering af den legendariske Air Jordan 1-silhuet til dato. Byd den nye Rebel XX velkommen.

Rebel XX OG har samme DNA som den helt klassiske Air Jordan 1 fra 1985, men med en helt ny design-tilgang. Med en overdel af blødt læder, Swoosh-logo, Wings-logo, et mellemhøjt snit og den klassiske, flade sål, har Rebel XX samme elementer som Air Jordan 1, men sammensat på en ny måde.

Det kommer især til udtryk ved de asymmetriske snørebånd, der snor sig op af skoen, det store forvrængede Nike Air-logo på indersiden og den twistede hæl, som er klædt med det originale Wings-logo.

Filosofien bag Air Jordan 1 Rebel XX er, at man kan tage lade sig inspirere af fortiden og genfortolke den i en ny kontekst. I dette tilfælde har Nike så valgt at genfortolke en af de mest vitale modeller fra sit arkiv, hvilket må siges at være modigt. For som mange nok tænker, ”if it ain’t broke, don’t fix it”.

Der er ingen tvivl om, at Air Jordan 1 Rebel XX er en statement-sko. Den har allerede delt vandene, og om den bliver et hit, må tiden vise. Sikkert er det i hvert fald, at den udkommer i en ”Top 3” colorway d. 19. maj hos Nike. Den bliver lanceret sammen med en klassisk Chicago-colorway

Find direkte link nedenfor, og tjek vores Release Kalender for flere nyheder. Husk desuden at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, gode tilbud, konkurrencer og meget mere.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.