Nike
Skrevet af: Frederik Høj // Instagram

Det japanske mærke har skabt ét af de mest interessant bud på en klassisk Nike-model, vi har set siden Sacais LD Waffle.

Der går ikke én dag, hvor der ikke bliver afsløret eller offentliggjort mindst én ny, prominent sneaker-nyhed fra Nike, men sjældent drejer det sig om et lige så innovativt og interessant produkt, som det er tilfældet med den nye READYMADE x Nike Blazer Mid. Japanske READYMADE, med Yuta Hosokawa i spidsen, der er kendt for sin dekonstruerede æstetik, har nemlig skilt Blazer-modellen ad og samlet den igen på en helt ny, rå måde, der virkelig spiller. 

Bæredygtigt design med interessante detaljer

Hosokawa har udskiftet den klassiske, flade Blazer-sål med en mere ufærdig, boblet sål, der ligner at den er udsat for ekstrem varme, og som desuden består af Nikes bæredygtige CRATER-materiale. Sålen danner fundament for en overdel sammensat af forskellige materialer – blandt andet mørkeblåt stof, camo, en syntetisk hælkappe og, mest iøjnefaldende, et orange Swoosh-logo i en ny form, der giver kontrast. Foruden de mange materialer er skoen også tilført en række gode, mindre detaljer – blandt andet et nyt snøresystem med 3 sæt snørebånd, hælstropper og et triple Swoosh- og READYMADE-logo på hælen. 

Hvornår udkommer den?

Alt i alt har READYMADE skabt et dristigt, bæredygtigt og super interessant bud på den klassiske Blazer-silhuet, der sætter en potentiel ny retning for moderne sneaker-design. Den lader sig nemlig ikke kun lader sig inspirere af fortiden, som det er tilfældet med mange af tidens mest populære modeller, men tør starte en samtale om, hvordan sneakers skal se ud i fremtiden. Der er endnu ingen info om, hvornår READYMADE x Nike Blazer Mid udkommer, men noget tyder på, at det bliver i første halvdel af 2021. Hold øje med vores Release Kalender, og følg os på Facebook, så sørger vi for at holde dig opdateret. 


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.