Releases
Readymade Blazer

Release Dato: 27. februar 2021
Pris: 1.300 DKK
Produktkode: CZ3589-001
| SE ALLE FORHANDLERE |

Denne artikel indeholder reklame fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Nike har en forkærlighed for de mange fremadskuende japanske modebrands, hvilket både afspejler sig i deres mange kollektioner, men også i deres off-brands som CO.JP og collabs med en række af disse japanske modebrands. Nu gør Nike det så igen, i denne omgang er der tale om et collab med japanske READYMADE, der har fået lov til at give deres eget besyv med på Nikes futuriske ’Move to Zero’-kollektion, der blandt andet indeholder de populære Space Hippie og Crater sneakers. Samarbejdet har ledt til, at de to brands har skabt en noget speciel sneaker i form af den nye READYMADE x Nike Blazer Mid Black/Orange.

Om det er muligt eller ej, så er skoen en nyfortolkning af Crater-serien, der i denne omgang har ledt til noget af en overhaling af designet på den klassiske Blazer Mid. Skoens overdel viser her tydeligt brug af genbrugsmaterialer, og der er brugt klassiske mønstre vir har set på de mange sneakers i Crater-kollektionen, hvor mønstret er farvet i sorte, grå og hvide farver. Udover mønstret, så har man også gjort brug af overlays, hvor der på overdelen, er placeret et stort sort og slidstærkt tekstil, som beskytter det underliggende tekstil. Derudover er skoen også udstyret med de nu ikoniske deconstructed, åbne  syninger i skoens lining og på tungen. 

Selvom skoens overdel er lavet meget kreativt, hvor man virkelig viser brugen af genbrugsmaterialeret, er det alligevel ikke her, at skoen er mest iøjnefaldende. Elefanten i rummet er nemlig skoens meget specielle og overdimensionerede swoosh, der her er farvet orange. Andre detaljer på skoens tæller også et specielt Nike-logo på tungen, der er en kombination af Nikes logo og READYMADEs initialer, og en ydersål bevist lavet med ujævnheder.

Den nye READYMADE x Nike Blazer Mid Black/Orange udkommer den 27. februar på Nikes egen hjemmeside og hos en række udvalgte forhandlere. På vores Release Kalender kan du holde dig opdateret med dette og mange andre kommende releases. Du kan også følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi løbende holder dig opdateret med de seneste rygter og nyheder fra sneakerverdenen.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store

NAKED
Tidspunkt: Raffle

Gå til Naked


Nyeste tilføjelser i Release Kalenderen

Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 25.000 gange, og indholder lige nu sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.