Nike
Skrevet af: Frederik L. Høj // Instagram
Artikel sponsoreret af: Nike

Nikes D/MS/X-linje fortsætter med at imponere med en giftig nyfortolkning af 2018’s super populære React Element 87-silhuet.

Nike ramte bullseye med deres React Element 87-model, der endte med at blive én af 2018’s mest populære nye sneaker-designs. Nu gør de forsøget én gang til med den moderniserede opdatering: React Vision.

Åndbar konstruktion

Skoen, der er præsenteret som en del af Nikes D/MS/X-linje, bygger videre på React Element 87’s tiltalende design med en række justeringer og opdateringer tilpasset en ny kontekst. Den semi-transparente overdel er eksempelvis skiftet ud med en super åndbar konstruktion, hvis tekstur er direkte inspireret af pilegiftfrøer, som formentlig også har inspireret denne indledende colorway.

Overdelen er desuden udstyret med en markant hælkappe og en super blød pløs, der bidrager til skoens imponerende komfortniveau. Sålen er igen lavet af React-skum, men i en ny støbning, der i højere grad tilgodeser support af svangen og bringer dig en smule tættere på jorden for sublim hverdagskomfort.

Køb dem nu

Nike React Vision er i handlen nu og kan fås i flere versioner hos Nike nu. Skynd dig at sikre dig et par, så er du godt kørende i forårsmånederne, som er lige rundt om hjørnet, eller tjek vores Release Kalender for flere sneaker-nyheder fra Nike.


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.