Nike
Skrevet af: Anne Møller // Instagram
Reklame for: Nike

Det er ikke altid, at design og komfort går op i en højere enhed. Det gør det imidlertid på Nikes React Vision, som efter vores mening er sommerens mest komfortable sneaker.

Selvom de fleste efterhånden går i dem året rundt, må sommeren alligevel siges at være den ultimative årstid for sneakers. Måske har du allerede godt styr på dit sneakergame – hvis ikke giver vi dig her et nærmere kig på, hvad der efter vores mening er sommerens mest komfortable sneaker.

Det er nemlig ikke længere nok, at en sneaker lever op til en række æstetiske og visuelle krav. Den skal også være til at holde ud at have på en hel dag. Og det er her, Nikes React Vision kommer ind i billedet.

Nyt design anno 2020

React Vision udspringer af React Element 87, som var et af de helt store højdepunkter for Nike tilbage i 2018. I år har skogiganten så valgt at vende tilbage til silhuetten og i samme ombæring tildelt den ikke kun en ny, forbedret form, men også et nyt navn: React Vision.

På samme måde som forløberen er også React Vision udstyret med en slank overdel, der sidder på en spændstig React-sål. Rent visuelt har modellen imidlertid fået en overhaling, der er mere i trit med 2020.

Det transparente materiale på overdelen er eksempelvis trådt i baggrunden til fordel for en hyper-ventileret og grovmasket mesh-konstruktion, alt imens hælkappen er flankeret af en fremtrædende TPU-hælstabilisator.

Mageløs komfort

Og til dét, det egentlig handler om: komforten. Nike React Vision er nemlig på mange måder historien om mageløs komfort, og det skyldes ikke kun den formstøbte overdel og den ultrabløde pløs, men i høj grad også det React-skum, der udgør sålen.

Det grove udtryk med de organiske prægninger giver sålen et nærmest drømmende udtryk, der på mange måder mimer den surrealistisk høje komfort, som man vil opleve, at skoen byder på.

Findes i forskellige farver

Indtil videre er React Vision udkommet i meget forskellige colorways – senest dog i en clean ”Triple White”-version, hvor man tydeligvis og i modsætning til tidligere har arbejdet ud fra ”less is more”-princippet.

Mulighederne er mange. Så uanset om du er ”more is more”- eller ”less is more”-typen, så har du altså mulighed for at blive båret gennem sommeren på noget, der med rette kan kaldes for skyhøj komfort. Skoen kan købes i forskellige farver hos Nike Store nu.


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.