Releases
Download All Pairs Top Banner

Release Dato: 6. september 2019
Pris: 1.199 DKK
Produktkode: AT5301-700

Nike er klar med en ny serie af sneakers, THE10TH, inspireret af Bill Bowermans tid i ”The 10th Mountain Division” i den amerikanske hær. Serien forener ’outdoor’- og ’utility’-referencer med ny teknologi, og seriens første model er denne Nike React Sertu.

React Sertu er udstyret med samme yndede og innovative React-sål, som er at finde på den enorme populære React Element 87, og en ny outdoor-inspireret overdel med læder-, woven- og ruskindspaneler.

Den første udgave er holdt i brune nuancer med hvide, sorte og orange kontraster, der giver et originalt og tiltalende look.

Se frem til, at Nike React Sertu THE10TH ”Brown” lander den 13. juli hos udvalgte forhandlere. Find direkte link nedenfor, og tjek vores Release Kalender for flere nyheder. Husk desuden at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, gode tilbud, konkurrencer og meget mere.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 20.000 gange, og indholder lige nu over 14.500 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

[Denne artikel indeholder affiliate links]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.