Releases

Release Dato: 6. juni 2019
Pris: 1.299 DKK
Produktkode: CT2692-001

React WR ISPA, der blev debuteret som første udgivelse fra Nikes ISPA-projekt sidste år, er tilbage og aktuel i en håndfuld nye udgaver. Èn af dem er denne super tiltalende ”Wolf Grey” colorway.

Modellen kombinerer grå og blå nuancer på sålen og overdelen med orange og sorte kontraster. Det giver den et sporty, men livsstilsvenligt udtryk, der er perfekt til hverdasbrug.

React WR ISPA er opfølgeren til Nikes enormt populære React Element 87-model og adskiller sig ved at have et mellemhøjt snit og et endnu mere teknisk og moderne design. Den har imidlertid samme, imponerende komfort-niveau.

Nike React WR ISPA ”Wolf Grey” udkommer hos Nike og udvalgte forhandlere den 6. juni. Find direkte link nedenfor, og tjek vores Release Kalender for flere nye udgaver af React WR ISPA. Husk desuden at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, gode tilbud, konkurrencer og meget mere.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

[Denne artikel indeholder affiliate links]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.