Releases
Nike React WR ISPA “Volt Glow” CT2692-002 release dato

Release Dato: 6. juni 2019
Pris: 1.299 DKK
Produktkode: CT2692-002

Det er for alvor sneakervejr i Danmark igen, og hvis du endnu ikke har investeret i et par friske sommersneakers, så er du kommet til det rette sted.

Nikes innovative ISPA-afdeling (Improvise/Scavenge/Protect/Adapt) har endnu engang haft fat i den banebrydende og ekstremt behagelige React-teknologi og kombineret den med vandafvisende materialer og et friskt design. Den kommende Nike React WR ISPA “Volt Glow” lander i en lys colorway med neongule detaljer og har en råt udseende med Swoosh-branding flere steder på overdelen. Nike React WR ISPA “Volt Glow” udkommer i et begrænset antal hos udvalgte forhandlere, så husk at sidde klar online, hvis du vil have fat i et par til sommergarderoben.

Nike React WR ISPA “Volt Glow” releaser den 6. juni, så der skal du sidde klar ved tasterne, hvis du vil have fat i et par. Du kan finde forhandlere nedenunder, og husk at tjekke vores populære Release Kalender, hvor du kan se hvilke andre sneakers, der udkommer i den nærmeste fremtid.

Følg os på Instagram og Facebook, hvor vi dagligt holder dig opdateret på de seneste nyheder og udgivelser fra sneakerverdenen.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

[Denne artikel indeholder affiliate links]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.