Nike
Download All Pairs Top Banner
Skrevet af: Jonas L. Hansen // Instagram

Til trods for sneakerens korte levetid, så behøves den nye Nike React Element 55 nærmest ikke en introduktion mere.

Siden lanceringen i slutningen af 2018, har den lette og sporty sko været her, der og alle vegne. Den udspringer af React Element 87 silhuetten, som var en af de mest forventede og eftertragtede sneakers i 2018.

Lavere pris

Nike React Element 55 er en lettere modificeret og lavere prissat udgave af 87’eren. Selve designet er stort set uændret. Det er kun materialerne på overdelen og inder sålen, som Nike har skiftet ud. Hvor React Element 87 kommer med læder og ruskindsdetaljer, samt en inder sål af kork, så kommer React Element 55 med en tekstiloverdel med tilhørende normale indlægssåler.

Inspireret af klassiske modeller

Skoene låner derudover designlinjer fra de oprindelige Nike-løbesko, så som Internationalisten, og er derudover fyldt med den seneste teknologi indenfor sportsinnovation. Det gælder blandt andet den efterhånden velkendte React-teknologi, som sørger for en helt uovertruffen komfort.

Køb Nike React Element 55 her

På nuværende tidspunkt er Nike React Element 55 på lager i en lang række forskellige farver hos Nike Store – både til herrer og damer. Så er du på jagt efter et par sneakers til det kommende forår, så er React Element 55 et oplagt valg.

Hold øje med vores Release Kalender for flere React Element sneakers, og husk desuden at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, gode tilbud, konkurrencer og meget mere.

KØB REACT ELEMENT HER


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

[Denne artikel indeholder affiliate links]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.