Releases
Jordan 1 Quai 54 2021

Release Dato: 10. juli 2021
Pris: Ukendt
Produktkode: DM0095-106
| SE FORHANDLERE |
| SE RESELLERS |
 

Denne artikel indeholder reklame fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Når man snakker om basketball, kan man umuligt undgå at snakke om Jordan, om det så er som reference til manden selv eller hans sko. Især på gadeplan er skoen populær blandt de mange spillere og dette ses også tydeligt i al promovering der kommer fra Jordan-brandets side. Selvom dette er tilfældet, så er Jordan-brandet kun sponsor af en enkelt streetball turnering, men der er dog også tale om en af verdens største turneringer, hvis ikke den største, nemlig Quai 54, der ser sig selv som verdensmesterskabet i streetball. Hvert år hylder Nike da også turneringen med deres Quai 54-kollektioner, der i år for eksempel indeholder en helt unik Air Jordan 1 Low.

Den nye Nike Air Jordan 1 Low der er lavet i samarbejde med holdet bag Quai 54, er som altid udstyret med en række lækre detaljer og unikke mønstre. I modsætning til tidligere releases, så er skoens mønster, der i år er et ternet mønster bestående af røde, hvide, grå og sorte farver, tonet en del ned og fremgår kun på skoens ankelpanel og lining. Mønstrene er inspireret af gamle, vestafrikanske stammemønstre, der hylder kulturen. Med mønstret næsten gemt væk, fremstår resten af skoen meget klassisk, hvor den er udstyret med en hvid baggrund lavet i læder og sorte, overliggende paneler lavet i mat læder. Yderligere er skoen også udstyret med en sort tunge og sorte snørebånd. Selvom der er tale om et relativt neutralt design i forhold til tidligere år, så er der alligevel fundet plads til et patch på skoens hæl med både Quai 54s og Jordan-brandets logo på. Derudover fuldendes skoens simple og stilrene design med en rød ydersål, der står i kontrast til skoens overdel, men fungerer i forlængelse af skoens mønster.

Den nye QUAI 54 X Nike Air Jordan 1 Low 2021 udkommer den 10. juli på Nikes egen hjemmeside og hos en række udvalgte forhandlere. Ligesom vi ser det hvert år, så er skoene, der udkommer i forbindelse med streetball turneringen eftertragtet blandt de mange deltagere, fans og almindelig sneakerelskere, så du skal være heldig, hvis du vil have fingrene i et par. Du kan øge dine chancer ved at holde dig opdateret på vores Release Kalender eller ved at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi gør arbejdet og giver dig alle de seneste nyheder og rygter fra sneakerverdenen.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store

SIZE?
Tidspunkt: 09:00

Gå til Size?

ASPHALTGOLD
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Asphaltgold

BSTN STORE
Tidspunkt: Ukendt

Gå til BSTN Store

NAKED
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Naked

SNEAKERSNSTUFF
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Sneakersnstuff

SOLEBOX
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Solebox

43EINHALB
Tidspunkt: Ukendt

Gå til 43Einhalb


RESELLERS


Nyeste tilføjelser i Release Kalenderen

Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 25.000 gange, og indholder lige nu sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.