Releases

Release Dato: 3. juli 2020
Pris: 1.299 DKK
Produktkode: FY1787
| SE ALLE FORHANDLERE |

Denne artikel indeholder reklame fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

I 50 år har adidas Superstar været en af de mest ikoniske sneakers på gaden. Modellen blev oprindeligt lavet som en basketballsko, men bruges i dag som hverdagssko, fashion item og meget mere. Det tyske brand er endnu engang gået sammen med den amerikanske sanger Pharrell Williams for at designe en ny udgave af adidas Superstar. Men denne gang er der ikke blot tænkt på designet, man har ligeledes valgt at benytte genanvendte materialer.

Sneakeren har fået en ny og renoveret overdel, som denne gang ikke består af læder, men Primegreen, som er brugt på hele overdelen – endda også den ikoniske tå-skal. Primegreen er en form for Primeknit, men konstrueret af højtydende genanvendt materiale. Overdelen i denne sneaker består af mindst 50 % genanvendt stof.

Den er holdt i sort men med farverige overlejringer på inder- og yderside. På ydersiden er der tilføjet et brunt stykke stof, mens indersiden er prydet af stofstykker i grå, lyseblå og lilla, hvilket afspejler et patchwork design. Guld Human Race grafik er syet på den hvide hælklap, mens snørebåndene indeholder refleks.

Mellem- og ydersål er, som de plejer, konstrueret af gummi og matcher med sin sorte farve overdelen. Så hvis du vil have en stilfuld sneaker, som også er lavet af genanvendt materiale, så er Pharrell Williams x adidas Superstar HU Black helt sikkert noget for dig.

Pharrell Williams x adidas Superstar HU Black udkommer den 3. juli. Husk at du kan tjekke vores Release Kalender for flere nyheder. Derudover kan du følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, gode tilbud, konkurrencer og meget mere.

FORHANDLERE

ADIDAS
Tidspunkt: 10:00

Gå til adidas

ASPHALTGOLD
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Asphaltgold

43EINHALB
Tidspunkt: Ukendt

Gå til 43Einhalb

BSTN STORE
Tidspunkt: Ukendt

Gå til BSTN Store


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 20.000 gange, og indholder lige nu over 14.500 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.