Releases

Release Dato: 17. december 2018
Pris: 799 DKK
Produktkode: BV1310-555

Concepts og Nike hylder 10-året for deres to ikoniske SB Dunk Low ”Lobster”-udgivelser fra 2008 med en ny ”Purple Lobster”-udgave. Læs mere her.

I udkanten af Boston ligger en by med godt 100.000 indbyggere ved navn Cambridge. Cambridge huser en yderst velansat sneaker-butik ved navn Concepts, der står bag nogle af de mest geniale og velansete koncept-samarbejder inden for sneaker gennem tiden. Ét af dem udkom i 2008-2009 og består af to unikke udgaver af Nikes dengang enormt populære SB Dunk Low-model. De to udgivelser var inspireret af Cambridges tradition for hummer-fiskeri og består af en henholdsvis rød og blå udgave.

I år hylder Concepts og Nike de to Lobster-udgivelser ved at udgive en lilla version, der symboliserer blandingen af rød og blå.

Ligesom de originale udgivelser er Concepts x Nike SB Dunk Low ”Purple Lobster” udstyret med en plettet overdel, der er en reference til hummerens skal, og gummiringe magen til de, der sidder rundt om kløerne på hummere, inden de serveres på Cambridges fiskerestauranter. Desuden er skoene foret med et mønster, der repræsenterer de duge, der er at finde på disse restauranter.

Concepts x Nike SB Dunk Low OG ”Purple Lobster” udkommer hos Nike i begrænset antal d. 17. december.

Find direkte link nedenfor, og tjek vores Release Kalender for flere nyheder. Husk desuden at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, gode tilbud, konkurrencer og meget mere.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store


[Denne artikel indeholder affiliate links]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.