Releases
PSG Air Jordan 4

Release Dato: 10. oktober 2020
Pris: 1.549 DKK
Produktkode: CZ5624-100
| SE ALLE FORHANDLERE |

Denne artikel indeholder reklame fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

I starten af september sluttede Nikes samarbejde med Paris Saint Germain-stjernen, Neymar, efter 15 års samarbejde, der for eksempel også ledte til et samarbejde mellem Jordan-brandet og fodboldklubben. I forbindelse med afslutningen på samarbejdet, blev et release af en Jordan 4’er, der var lavet i samarbejde med PSG, skubbet til et hidtil ukendt tidspunkt. Nu er der dog kommet en officiel release dato for den længe ventede PSG x Nike Air Jordan 4 White Bordeaux.

En ting de forsvarende franske mestre i den bedste fodboldrække har gjort sig bemærket med udover flot fodbold, så er det deres tilgang til mode og stil. Det ligger selvfølgelig dybt begravet i de parisiske rødder, men som et verdensomspændende brand, har de alligevel formået bibeholde et stilrent look gennem deres trøjer, stadion og andet der kan forbindes med klubben. Dette gælder selvfølgelig også deres collabs med Jordan-brandet, hvor den nye Air Jordan 4, uden tvivl er essensen af eksklusivitet, kvalitet og god stil.

Skoens overdel er lavet i en klassisk hvid farve og materialet er læder, der parres med en lysegrå toe guard lavet i suede. En lille detalje på skoens overdel, er den lille flap på skoens toe guard med skriften ’PANAME’. Dette fungerer som en hyldest til den franske hovedstad, Paris, og til byens omfavnende kultur. Som en kontrast til de hvide og lysegrå paneler, er der også brugt en nedtonet og flot bordeauxrød farve, der kan findes på skoens to eyestays, lining på tungen, hælpanelet og langs midtersålen. Ligesom ved tidligere collabs mellem de to brands, så har PSG der selvfølgelig også placeret en sort/hvid version af deres klublogo på skoens bordeauxrøde hæl.

Den nye PSG x Nike Air Jordan 4 White Bordeaux udkommer den 10. oktober på Nike SNKRS og hos en håndfuld udvalgte forhandlere. Du kan holde dig opdateret med eventuelle ændringer i skoens release, eller finde andre kommende releases, ved at klikke dig over på vores Release Kalender. Du kan også følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt giver dig de seneste nyheder, rygter og meget andet spændende sneakerrelateret content.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store

AFEW STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Afew Store

SOLEBOX
Tidspunkt: 09:00

Gå til Solebox

43EINHALB
Tidspunkt: Raffle

Gå til 43Einhalb


Nyeste tilføjelser i Release Kalenderen

Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 25.000 gange, og indholder lige nu sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.