Releases
End Sale Banner

Release Dato: 26. januar 2018
Pris: 999 DKK
Produktkode: DB1982

Adidas er klar med endnu en endnu variant af deres nye storsatsning, Prophere. Denne gang har det tyske brand klædt den i en særpræget ”Black/Solar Red” colorway, der i den grad skiller sig ud fra sine forgængere. Få alle de vigtigste detaljer og direkte links her.

Da adidas Prophere blev lanceret sidste år, markerede den et nyt kapitel inden for sneakers. Efter en lang periode domineret af slanke, strømlinede og minimalistiske sneakers, så som NMD og Flyknit Racer, hoppede én af de største sneakerbrands nemlig med på den nye bølge af mere klodsede og chunky sneakers med sin første, store mainstream-udgivelse. Skoen er designet af Nic Galway, én af adidas’ førende designere, og den blev lanceret med en massiv reklamestrategi der blandt andet bestod af forskellige events og et Undefeated-samarbejde– med andre ord har adidas satset stort på Prophere, og indtil videre ser forventningerne ud til at være indfriet – modellen er blevet taget godt imod og beskrevet som et godt og elegant bud på en chuncky sneaker.

Indtil videre er Prophere blevet præsenteret i sort, grå, khaki og camo, og nu kommer den i en helt unik ”Black/Solar Red” udgave. Den har en sort overdel med et afbleget udtryk, der sidder på en stor, sort mellemsål og en rød ydersål. Den afblegede effekt er helt unik og adskiller sig markant fra det glitch-mønster, der har været at finde på de andre Prophere GR’s, som er udkommet. Desuden er den lille hajfinne på hælens læderpanel fjernet på denne udgave.

Vil du have fat i denne helt unikke adidas Prophere, så kan du købe den fra d. 26. januar. Find direkte links nedenfor, og følg os på Facebook og Instragram for flere nyheder, konkurrencer, gode tilbud og meget mere.

FORHANDLERE

ADIDAS
Tidspunkt: 10:00

Gå til adidas