Releases

Release Dato: 22. februar 2018
Pris: 850 DKK
Produktkode: AT7815-002

Nike har i år slået pjalterne sammen med vores alle sammens favorit spillekonsol, Playstation og er nu klar til at udgive en helt særlig og eksklusiv udgave af Paul Georges signaturmodel, PG 2. Skoen udkommer i begrænset antal d. 22. februar hos Nike, og vi tager et nærmere kig på den her.

At det netop er Paul George, der har fået æren af at tage del i Nikes nye samarbejde med Sony Playstation er ikke nogen tilfældighed. George er nemlig stor fan af spillekonsollen, som han ser som en alternativ og virtuel kampplads med flere paralleller til den rigtige basketballbane, hvor han udfolder sin unikke spillestil til dagligt. Den nye PG 2 er dermed også en hyldest til Paul Georges spillestil, som kun kan kopieres i Playstations virtuelle univers.

Paul Georges signatursneaker, PG 2 er, rent prismæssigt, én af de mest overkommelige Nike basketball-sneakers, man kan få fingre i dag med et prisskilt på bare 850 kr. For de penge får man en innovativ model, der både udemærker sig igennem sin støttegivende og åndbare overdel og sin stødabsorberende sål.

Designmæssigt er den noget mere højtråbende, og på den nye Playstation-udgave er der ikke skruet ned for noget. Den er klædt i en række lækre Playstation-referencer – blandt andet en kosmos-inspireret sål og indersål, snørebåndsringe med Playstation-controllerens ikoniske, fire farver, knap-print fra selvsamme controller på mudguarden og sidst, men ikke mindst, Playstation-logo på pløsen, som man kan få til at lyse med en lille knap.

Der er ingen tvivl om, at den nye Nike PG 2 x Playstation er en samlergenstand, og den bliver svær at få fingre i. Hvis du vil gøre forsøget, skal du sidde klar d. 22. februar kl. 09:00. Find det direkte link nedenfor.

Husk at du kan finde alle kommende udgivelser i vores store Release Kalender. Derudover kan du følge os på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret på nyheder, releases og restocks.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.