Releases

Release Dato: 2. august 2018
Pris: Ukendt
Produktkode: Ukendt

Den nyeste model fra Nike Running, Zoom Pegasus Turbo, er klar til at drøne ned af stierne, og indtage gadebilledet, i en splinterny ”Black/Silver” colorway. Få al info her.

Pegasus er én af Nikes mest populære løbesko nogensinde, og den er efterhånden blevet udgivet i adskillige forskellige udgaver. Senest var den eksempelvis en del af Nikes ”Breaking2 Pack”, som desuden bestod Zoom Fly, Zoom Vaporfly 4% og Vaporfly Elite, som kun blev givet til Breaking2-projektets løbere.

Netop Vaporfly Elite ser ud til at have været inspiration for den nyeste udgave af Pegasus, Zoom Pegasus Turbo, der har et super skarpt og forfriskende design. Særligt dens sål, som består af ZoomX-skum, falder i øjnene takket være dens strømlinede design. Form følger funktion, og foruden et skarpt udseendt sikrer den også sublim energireturnering i hvert eneste skridt.

Zoom Pegasus Turbos overdel er udarbejdet i Mesh med FlyWire, der sikrer en let og fleksibel, men super tæt pasform, der stabiliserer fødderne. Den er klædt i et oversized Swoosh-logo langs sidestykket, der når hele vejen ned på sålen – en detalje der også er at finde på Vaporfly Elite og React Vapor Street Flyknit, som også er inspireret af Vaporfly Elite. Derudover har Zoom Pegasus Turbo en stribe ned gennem snørebåndene og ud på snuden.

Nike har allerede løftet sløret for Zoom Pegasus Turbo i ”Wolf Grey/Hot Punch”, men de udgiver altså også den mere simple ”Black/Silver” udgave, som har en sort overdel, hvid sål og sølvfarvede detaljer, hvilket gør den oplagt som livsstils-sneaker også.

Nike Zoom Pegasus Turbo ”Black/Silver” udkommer d. 2. august hos Nike. Find direkte link nedenfor, og tjek vores Release Kalender for flere nyheder. Husk desuden at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, gode tilbud, konkurrencer og meget mere.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.