Releases

Release Dato: 28. april 2020
Pris: Ukendt
Produktkode: BQ9646-001
| SE ALLE FORHANDLERE |

Denne artikel indeholder reklame fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Nike Pegasus har eksisteret i knap fire årtier, og helt fra begyndelsen har den haft ry som en stabil og pålidelig løbesko. Gennem årene har den undergået en lang række teknologiske opdateringer, og nu er tiden kommet til at præsentere det nyeste skud på stammen, Nike Air Zoom Pegasus 37. 

Også denne gang er Nike klar til at introducere nogle nye teknologiske opgraderinger, men uden at det et gået udover silhuettens dna. Mest bemærkelsesværdigt er imidlertid det innovative snøresystem samt den opdaterede Air Zoom-enhed. Lad os starte med snøresystemet.

En eksklusiv feature til dig, der gerne vil kunne snøre dine løbesko hurtigt og enkelt. Her behøver du ikke hverken binde knuder og lave sløjfer. Og faktisk kræver det kun én hånd at fastgøre elastiksnørebåndene til velcro-panelet, der er placeret på ydersiden. At der ovenikøbet er tilføjet en lynlås på indersiden, gør det kun endnu lettere for dig lynhurtigt at træde i og ud af skoen.

Derudover overgår den nyeste Pegasus fra en fuldlængde Air Zoom-enhed til en forfods-Air Zoom-enhed, der i øvrigt er dobbelt så tyk som på forgængeren Pegasus 36, hvilket sikrer en bedre returenergi. 

Ovenpå sidder en let transparent og åndbar mesh-overdel, der udstyret med et diskret, grafisk mønster og et neongrønt Swoosh-logo, som matcher ydersålen. Udtrykket fuldendes med metalliske detaljer, der ikke kun pryder snøresystemet, men også findes på den grove, hvide mellemsål af React-skum. 

Nike Air Zoom Pegasus 37 Black White udkommer den 28. april hos Nike samt en række udvalgte forhandlere. Find direkte link nedenfor, og tjek vores Release Kalender for flere nyheder. Husk desuden at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, gode tilbud, konkurrencer og meget mere.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 20.000 gange, og indholder lige nu over 14.500 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.