Releases

Release Dato: 28. april 2018
Pris: 1.200 DKK
Produktkode: AQ7476-016

2018 har indtil videre budt på en lang række Air Jordan 1 releases. Men det får ikke Nike til at slå bremsen i. Det næste release i rækken, er den iøjnefaldende Nike Air Jordan 1 High “Pass The Torch”, som lander hos forhandlerne den 28. april 2018.

Sneakeren kommer som limited edition, og skal fejre Kawhi Leonards præstationer for San Antonio Spurs i finalen i 2014, hvor Spurs mødte det stjernespækkede Heat-hold. Men silhuetten kommer ikke alene. Den er en del af Nikes “Champion Think 16’“ kollektion, som er en hyldest til NBA og WNBA spillere.

Hvis man tager et kig på den kommende Nike Air Jordan 1 High “Pass The Torch”, så er der især en detaljer, som springer i øjnene med det samme. Skoene kommer med en krombelagt læderoverflade, som er sjældent set på sneakers. Derudover er silhuetten prydet i San Antonio Spurs farver, som primært består af hvid og sort.

Nike Air Jordan 1 High “Pass The Torch” er sat til at release den 28. april 2018 hos en række forskellige forhandlere. Har man planer om at tilføje den til samlingen, så anbefaler vi, at man sidder klar på release tidspunktet, da de med garanti forsvinder hurtigt.

Husk at du kan finde alle kommende udgivelser i vores store Release Kalender. Husk desuden at følge os på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret på nyheder, releases og restocks.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.