Releases

Release Dato: 7. august 2020
Pris: 1.999 DKK
Produktkode: FX2434
| SE ALLE FORHANDLERE |

Denne artikel indeholder reklame fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Samarbejdet mellem adidas og Parley kører på sit femte år, og det blev fejret tilbage i juni med et release af den populære adidas Ultra Boost DNA Parley i både en hvid og en sort colorway. Den sorte colorway kommer nu tilbage igen, dog i en opdateret version, og under navnet  adidas Ultra Boost 4D Parley Black.

Som skoens navn nok indikerer, så udkommer den sorte colorway med adidas futuriske 4D-sål. Overordnet set, så er skoen præcis som vi kender den fra det oprindelige release. Skoens strikoverdel er lavet af et bæredygtigt tekstil, som består af genanvendt og nedbrudt plastikaffald, indsamlet fra øer, strande, kystlinjer, og kystområder verden over. Overdelen er dertil farvet helt sort. På tungen er der også trykt et adidas-logo ned i tekstilet. Ligesom den oprindelige version, er der også broderet et bølgelignende mønster i hvid tråd, der er en reference til non-profit organisationens, Parley, arbejde med at fjerne plastik fra verdenshavene og de mange kystlinjer verden over. Så alt er egentligt, som vi husker det fra det forrige release.

Den store ændringer er, og som navnet jo indikerer, at skoen er blevet udstyret med den specielle 4D-sål. Både sålens gitterlignende tekstur og ydersål er ligesom skoens overdel farvet helt sort. Den innovative mellemsål er tilpasset og fintunet, så den er i stand til både at stødabsorbere og samtidig give det helt perfekte afsæt, når man enten går eller løber.

Den nye Parley x adidas Ultra Boost 4D Black kan kun beskrives som en flot stykke håndværk, der tilbyder både stil og komfort til dens ejer. Skoen udkommer den 7. august på adidas’ egen hjemmeside, og du kan holde dig orienteret med eventuelle ændringer og andet, ved at holde øje med vores opdaterede Release Kalender. Du kan også følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med de nyeste rygter, nyheder og bedste tilbud fra sneakerverdenen.

FORHANDLERE

ADIDAS
Tidspunkt: App raffle

Gå til adidas


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 20.000 gange, og indholder lige nu over 14.500 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.