Nike / Off-White
Download All Pairs Top Banner
Skrevet af: Frederik L. Høj // Instagram

Virgil Abloh og Nike har endnu engang tryllet – denne gang med en ny udgave af Air Max 90 ved navn ”Desert Ore”.

Nike er for alvor begyndt at gøre klar til en brag af en afslutning på et år, hvor de har haft fat i den lange ende. Det gør de blandt andet med endnu en ny sneaker-udgivelse med Virgil Abloh, der har givet et nyt bud på den klassiske Air Max 90-model.

Efterårsfarver

Den nye Air Max 90 har samme design som den originale Air Max 90 fra sidste års ”The Ten”, men er klædt i nye, efterårsklare farver. Overdelen, som består af både mesh, ruskind og et gennemsigtigt materiale har en brunlig ”Desert Ore” farve, der også strækker sig over sålen. Det forstørrede Swoosh-logo på overdelen har en kontrasterende ”Crimson”-rød farve, der harmonerer med orange syninger og Nike Sportswear-logo ved pløsen. Det givet et fedt og balanceret look, som sender tankerne tilbage på Air Max 1 QS Milan fra ”Turf Pack” – én af de bedste Air Max-udgivelser fra 2013.

Kommer snart

Hvornår Off-White x Nike Air Max 90 ”Desert Ore” helt præcist udkommer vides ikke, men det forvente at være inden årets afslutning.

Flere nyheder på vej

Air Max 90 ”Desert Ore” er langt fra den eneste nye sneaker, som Nike og Off-White har på vej. Flere nye udgaver af både Zoom Fly SP, Air Force 1 og Air Max 97 er på vej, så hold øje med vores

Release Kalender for den seneste release-info. Husk desuden at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, gode tilbud, konkurrencer og meget mere.

KØB NIKE SNEAKERS HER

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.