Releases
Download All Pairs Top Banner

Release Dato: 13. april 2019
Pris: Ukendt
Produktkode: G26252

Overkill har endnu engang haft æren af at give sit bud på adidas’ splinternye ZX 10.000 C-model – denne gang med inspiration fra gamle spillemaskiner.

Den tyske butik fik lov at debutere modellen tilbage i februar på meget kreativ vis – her designede de nemlig to farverige varianter af samme sko, der hver var en hyldest til nogle af de mest ikoniske udgivelser og colorways fra ZX-serien. Hver køber fik tre sko i én stor skotøjsæske, hvor hver æske indeholdt to eksemplarer af den ene udgave og én af den anden udgave.

Dette var naturligvis en opfordring til at forsøge at få fingrene i begge udgaver, men det skulle vise sig ikke at være nogen nem opgave. Samarbejdet udkom nemlig kun hos Overkill ved et eksklusivt event, hvor de blev revet væk som is på en varm sommerdag – og i dag går de for tusindsvis af kroner på resell-markedet.

Missede du, ligesom de fleste andre, releaset, kan du trøste dig med, at Overkill har en ny udgave på vej. Den mere tilgængelige ”Game Overkill”, der er inspireret af retro-computerspil, udkommer nemlig hos alle europæiske Consortium-forhandlere.

Skoen er udstyret med premium-materialer, der er mesterligt farvekombineret med inspiration fra særlig Nintendo Gameboys og andre spillemaskiner. Det giver skoen et æstetisk tiltalende, men også autentisk design, der allerede er gået direkte i hjerterne på adskillige adidas-fans.

Kunne du tænke dig at få fingrene i ZX 10.000 C ”Game Overkill?” Så vær klar den 13. april, hvor den udkommer. Find direkte links nedenfor, og kig forbi vores Release Kalender for flere eksklusive nyheder fra adidas Consortium.

FORHANDLERE

SOLEBOX
Tidspunkt: 00:00

Gå til Solebox

SNEAKERSNSTUFF
Tidspunkt: RAFFLE

Gå til Sneakersnstuff


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

[Denne artikel indeholder affiliate links]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.