Nike
Skrevet af: Frederik Høj // Instagram

Det er ikke svært at se, hvilken hypet sneaker, der har inspireret denne colorway af Nikes nye Overbreak-model. 

Foruden sin kunst, er Tom Sachs kendt for at stå bag ét af 2017’s mest vellykkede sneaker-samarbejder i form af NikeCraft Mars Yard 2.0-modellen. Skoen sælges for mere end 30.000 kr. på det sekundære marked, og dens formelle efterfølger (Mars Yard 2.5) er én af 2021’s mest ventede lanceringer. Mens vi venter på den, ser det imidlertid ud til, at Nike har en mere tilgængelig sko på vej med et lignende design.

Design-detaljer

Den nye Overbreak SP, der oprindeligt udkom tilbage i efteråret, og er en del af Nikes ISPA-linje, er nemlig på vej i en udgave, der har direkte paralleller til Tom Sachs’ Mars Yard-model. Med brune og cremefarvede paneler, røde Swoosh-logoer på siderne, runde snørebånd og rødt på hælen, er det svært at overse. En detalje, som adskiller den nye Overbreak SP-colorway fra Mars Yard 2.0, er det lille panel på snuden, som tilfører beskyttelse. Til gengæld er dette en detalje, som rygtes at pryde den nye Mars Yard 2.5, som forventes at udkomme engang i 2021. 

Release-info

Den nye Nike Overbreak SP “Mars Yard” har officielt release i Asien d. 5. januar, men det vides endnu ikke, hvornår den udkommer i resten af verden. Den førnævnte Mars Yard 2.5 bliver derimod udgivet i en særlig “Wear Test” proces, som du kan ansøge om at være en del af netop nu – se mere her. Find flere sneaker-nyheder i vores Release Kalender.


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.