Nike
Download All Pairs Top Banner
Skrevet af: Rasmus Grønlund // Mail

Gwang Shin var blandt de seks ”ON AIR”-vindere tilbage i 2018, og nu lander hans unikke design snart på hylderne.

Tilbage i 2017 vandt Sean Wotherspoon den verdensomspændende Vote Forward-konkurrence med sit farverige og revolutionerende Air Max 97 x Air Max 1-design, som senere udkom i 2018 og var en enorm succes. I 2018 annoncerede Nike så ON AIR-konkurrencen med workshops i henholdsvis New York City, London, Paris, Seoul, Shanghai og Tokyo, hvor lokale designere og kunstnere jagtede samme drøm om at designe og udgive en helt unik Nike-sneaker. I Seoul, den sydkoreanske hovedstad, slap Gwang Shin gennem nåleøjet med sin levende fortolkning af Air Max 97, som nu endelig lander på hylderne.

Neon Seoul

Gwang Shins Air Max 97 ”Neon Seoul” er inspireret af hans hjembys levende neonlys, og de røde og blå linjer er en reference til Taegeuk-symbolet i det sydkoreanske flag, som repræsenterer universel balance. De iøjnefaldende elementer står i kontrast til en matsort mudguard og sål, der symboliserer natten, for som Gwang Shin selv forklarer, så lyser neonlysene klarest i mørket.

Køb her

Hvis du ønsker at få fingrene i Nike Air Max 97 ”Neon Seoul“, kan du anskaffe den hos Nike den 13. april kl.09:00. Hvis du har en iPhone, kan du også downloade All Pairs på App Store, hvor vi har samlet over 13.000 forskellige sneakers i én app.

Følg os her

Følg os på Instagram, Facebook og Youtube, hvor vi dagligt holder dig opdateret på de seneste nyheder og releases fra sneakerverdenen. Lyt også til vores podcast på Spotify eller iTunes, hvis du stadig har det til gode. Navnet er Sneakerworld Podcast.


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

[Denne artikel indeholder affiliate links]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.