Skip to main content
Skrevet af: Jonas L. Hansen // Instagram
Reklame for: Nike

I forlængelse af at foråret har meldt sin ankomst, har Nike netop introduceret en ny version af deres iøjnefaldende Air Max Furyosa sneaker, som er et af de seneste skud på stammen i den evigt voksende Air Max-familie.

Ved første øjekast ses det tydeligt, at Air Max Furyosa er skabt med en reference til 90’ernes bombastiske fremtoning. Foruden overdelen lavet af en blanding mellem mesh- og ruskindsoverlejringer med overdrevne syninger, så er leopardmønstret på den sorte baggrund med til at give et iøjnefaldende look, som fluks sender tankerne mod et årti præget af farver og fremtoning.

Dobbelt Air-sål

En af de mest iøjnefaldende designelementer ved Air Max Furyosa er dens chunky sål og overdrevne hælhøjde, hvori man finder Nike’s patenterede Air-teknologi hele to gange, hvilket giver en behagelig og stødabsorberende støtte til foden. Men her stopper det ikke. Air-teknologien er ikke det eneste, som går igen to gange. Det samme gør snøresystemet. Det betyder, at du selv bestemmer, hvorvidt du vil snøre sneakeren på vanlig vis, eller om du vil gøre brug af de ekstra snørebånd, som omslutter hælen.

Sneakeren er live nu

Nike Air Max Furyosa er lige nu tilgængelig i forskellige størrelser og farver i Nike Store, hvor prisen ligger på 1.299 DKK.

​​I vores Release Kalender holder vi dig opdateret på kommende Nike Air Max releases, samt andre kommende udgivelser hos Nike Store. Du kan også følge Sneakerworld på Facebook, hvor vi dagligt giver dig alle de seneste nyheder, rygter og bedste tilbud fra sneakerverdenen.


Nyeste tilføjelser i Release Kalenderen

Fandt du ikke, hvad du ledte efter? Find flere populære sneakers her.

Find vores oversigt over brands og sneaker modeller her.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

POPULÆRE BRANDS

POPULÆRE BRANDS

POPULÆRE BRANDS

POPULÆRE BRANDS

POPULÆRE BRANDS

POPULÆRE BRANDS

POPULÆRE BRANDS

POPULÆRE BRANDS

POPULÆRE BRANDS

POPULÆRE BRANDS

POPULÆRE BRANDS

POPULÆRE BRANDS

POPULÆRE BRANDS

POPULÆRE BRANDS

Nike

Jordan

Salomon

New Balance

adidas

Yeezy