Skip to main content
Skrevet af: Anne Møller // Instagram
Billeder fra: karlhab & bleumode

Nu kan du langt om længe begynde at glæde dig. Det er netop blevet bekræftet, at Off-White x Nike Air Jordan 4 lander på hylderne senere på året, og spørger du os, er den en stærk kandidat i løbet om at blive sommerens mest populære release.

Den blev spottet på den amerikanske designer, entreprenør, kunster og DJ Virgil Ablohs MCA Chicago-udstilling for første gang sidste sommer, og nu er Off-White x Jordan 4 endelig blevet officielt bekræftet.

Rygterne om en potentiel release begyndte allerede at svirre i sidste uge, da Abloh teasede for skoene under Off-Whites Fall Winter-modeshow i Paris, men nu er det altså kommet frem, at modellen dropper senere på året. Og der er nok at glæde sig til, hvis du spørger os.

En forkærlighed for dekonstruktion

Den iøjnefaldende silhuet kan nemlig prale med at være konstrueret af cremefarvet nubuck og ruskind, der er smørblødt, og som efterlader skoen med et luksuriøst udtryk. I tråd med Ablohs forkærlighed for dekonstruktion er overdelen desuden udstyret med gitterlignende og transparente paneler, der akkompagneres af teksterne: ”SHOELACES” og ”AIR”, der på meta-agtig vis er printet på henholdsvis snørebånd og sål og giver det ellers monotone look et humoristisk præg.

Apropos sål, så er mellemsålen lavet af Nikes populære Air-teknologi, der sørger for usædvanlig komfort både på og uden for banen. Som afrunding på designet har Abloh valgt at tilføje sit genkendelige signaturtag i samme cremefarvede nuance som overdelen.

Udkommer til sommer

Der er ingen tvivl om, at Off-White x Jordan 4 kommer til fuldstændig at transformere sommerens ’shoe game’. Det eneste du kan gøre fra nu, er at vente til en endelig releasedato, der forventes at blive bekræftet meget snart. Følg os på Facebook og Instagram, så sørger vi for at holde dig opdateret med seneste nyt.


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.

POPULÆRE BRANDS

POPULÆRE BRANDS

POPULÆRE BRANDS

POPULÆRE BRANDS

POPULÆRE BRANDS

POPULÆRE BRANDS

POPULÆRE BRANDS

POPULÆRE BRANDS

POPULÆRE BRANDS

POPULÆRE BRANDS

POPULÆRE BRANDS

POPULÆRE BRANDS

POPULÆRE BRANDS

POPULÆRE BRANDS

Nike

Jordan

Salomon

New Balance

adidas

Yeezy