Nike / Off-White
Skrevet af: Anne Møller // Instagram

Nike og Off-Whites samarbejder er som regel forbundet med massiv hype. Det forventer vi også bliver tilfældet, når de i 2021 kan præsentere en Air Force 1 i farven ”University Gold”.

Nike og Off-White-designeren Virgil Abloh hviler ikke på laurbærerne. Vi er ikke engang halvvejs gennem 2020, og de har allerede præsenteret os for en lang række nye samarbejder, der blandt andet involverer Rubber Dunks samt Jordan 4 og 5.

Oveni et ellers travlt år undlader duoen dog ikke at se fremad, og det er netop blevet afsløret, at de i 2021 vil lancere en Air Force 1 i en splinterny ”University Gold”-colorway.

Det er nærmere bestemt @py_rates, der er kommet i besiddelse af oplysningerne, og fordi der endnu ikke findes billeder af den nye Air Force 1, har han lavet et mockup af, hvad der er i vente.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af PY_RATES™️ (@py_rates_) den

Metalliske farver og røde accenter

Med al sandsynlighed bliver der tale om en klassisk Air Force 1, men hvor den ellers hvide læderoverdel er blevet erstattet af et eksklusivt guldlook. Det metalliske går igen i det sølvfarvede Swoosh-logo, der er omkranset af synlige stikninger, mens inderfor og snørebånd er holdt i hvid. 

Derudover følger det karakteristiske Off-White-tag, der med sin røde farve matcher flaget i Swoosh-logoet.

Endelig har sålen samme form, som vi kender den. Farven derimod har samme farve som overdelen, hvilket efterlader skoen med et eksklusivt udtryk.

Udkommer i 2021

Off-White x Nike Air Force 1 “University Gold” udkommer som sagt engang i 2021. Den officielle releasedato er endnu ikke fastlagt, men allerede nu forventer vi, at modellen udkommer i et meget begrænset antal, og at interessen som altid vil være massiv. Hold øje med vores Release Kalender, så sørger vi for at holde dig opdateret med den nyeste info.


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.