Releases

Release Dato: 1. april 2020
Pris: 1.649 DKK
Produktkode: DA4155-100
| SE ALLE FORHANDLERE |

Denne artikel indeholder reklame fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Tidligere i år blev vi introduceret til en opdateret version af den populære Nike Air Max 720 OBJ, med et slip-on system og spænde, der har forbedret skoens pasform og komfort. Nu kan vi så se frem til to nye colorways, fra samarbejdet mellem Nike og Odell Beckham Jr, en blå og en hvid.

Ligesom den sorte colorway, så er Nike Air Max 720 OBJ Slip White domineret af en farve, hvid. Skoens overdel er lavet i et mix af forskellige materialer, der tæller læder, suede og en række tekstiler, der giver skoen et overordnet rodet men flot design.
I modsætning til den sorte colorway, så er mange af de små detaljer mere synlige på den helt hvide colorway, såsom de blå og røde syninger. Selvom syninger ofte holdes neutrale, så er der her gjort en ære i at inkorporere dem i skoens design, ved både at farve dem, samtidig med at farverne på syningerne er omvendte på højre og venstre sko. Den røde og blå farve, som kan ses i skoens syninger, er også tilføjet på skoens indersåler. Indersålen i højre sko er rød, og blå i den venstre. Yderligere så er skoens ene swoosh-logo og lukkesystemet farvet gule, og virker dermed mere iøjnefaldende en meget andet på skoen.

Det må bare siges at skoen har fået noget af en overhaling, men de hvide farver holder dog skoen mere neutral. De små farverige detaljer på skoen, løfter dog designet væk fra de neutrale hvide nuancer og op på et mere komplekst og unikt niveau.

Den nye Nike Air Max 720 OBJ Slip White udkommer den 1. april på Nikes egen hjemmeside, men kun for Nike Members. Hvis du vil vide mere om andre kommende releases i april måned, så hold dig opdateret med vores Release Kalender. Du kan også følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi vil holde dig opdateret med alt det nyeste fra sneakerverdenen.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 20.000 gange, og indholder lige nu over 14.500 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.