Releases

Release Dato: 1. marts 2019
Pris: 1.499 DKK
Produktkode: BD7733

Moderne minimalisme og komfort i spitzenklasse smelter sammen på den kommende adidas NMD CS1 PK “Timeline“, du kan blive klogere på her.

Den nye, snørebåndsfrie NMD CS1 er fremstillet i adidas’ innovative Primeknit-materiale, der former sig efter din fods form og sikrer en perfekt pasform. Nedenunder sidder en Boost-sål i fuld længde, der bliver suppleret af EVA-indsatser i mellemsålen samt en OrthoLite-indersål for optimal komfort. Den sort/hvide colorway er tidløs og kan indgå i enhver forårsgarderobe.

adidas NMD CS1 PK “Timeline“ releaser den 1. marts, så der skal du sidde klar ved tasterne, hvis du vil have fat i et par. Du kan finde forhandlere og tidspunkter nedenunder, og husk at tjekke vores populære Release Kalender, hvor du kan se hvilke andre sneakers, der udkommer i den nærmeste fremtid.

Følg os på Instagram, Facebook og Youtube, hvor vi dagligt holder dig opdateret på de seneste nyheder og udgivelser fra sneakerverdenen.

FORHANDLERE

ADIDAS
Tidspunkt: 00:00

Gå til adidas


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

[Denne artikel indeholder affiliate links]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.