Nike
Skrevet af: Frederik Høj // Instagram

Den nye Waffle One-model er en nyfortolkning af den klassiske Waffle Racer fra 1977 og bærer tydelige referencer til Sacais LD Waffle- og VaporWaffle-modeller.

Missede du udgivelserne af Sacai og Nikes hypede LDWaffle- og VaporWaffle-modeller? Så kan du nu trøste dig med et solidt alternativ i form af Nikes splinternye Waffle One-model, der er en modernisering af sportsmærkets første officielle løbesko: Waffle Racer.

Moderne Sacai-udtryk

Waffle One har nemlig tydelige designmæssige referencer til de to modeller – som begge ligeledes er inspireret af 1977’s Waffle Racer – og er formentlig også et sats fra Nike på at lukrere på den hype, Sacai har formået at skabe. Skoen har en overdel af ruskind og tyndt mesh med et læder-Swoosh på siden. Ved hælen er den tilført et plastikpanel, som opløfter den klassiske, flade sål og giver den sit moderne Sacai-udtryk. 

Release-info

Nike Waffle One udkommer blandt andet i denne “Fuchsia”-version, og mere simple udgaver så som “Black/White” og “Summit White” følger lige i hælene. Der er endnu ikke en officiel udgivelsesdato fra Nike, men eftersom officielle billeder er ude nu, forventer vi et release inden længe. Hold øje med vores Release Kalender, og følg os på Facebook, så sørger vi for at holde dig opdateret. 


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.