Nike
Download All Pairs Top Banner
Skrevet af: Jonas L. Hansen // Instagram

Udgivelserne står allerede i kø for 2019 – og nu kan vi også skrive Nike Presto React på listen.

Den nye React teknologi har fyldt meget hos Nike i det forgangne år. Den innovative sål har været at finde på en lang række high-heat releases, deriblandt Nike React SP Mid ISPA packen, som releasede tilbage i november måned, og i starten af 2019 gør Nike klar til at udvide React produktporteføljen med den helt nye Presto React.

Nyt design

De tidligere Air Presto modeller har længe været kendt som en af de mest komfortable sneakers på markedet, og det faktum ser ikke ud til at ændre sig, når Nike Presto React udkommer. Overdelen er i vanlig stil udarbejdet i mesh, men afviger en anelse fra de ældre modeller, da denne nye version har perforeret mesh på tåboksen. På siden af sneakeren finder man et nyt lacecage med tilhørende ekstra tykke snørebånd, som i samarbejde med React sålen, sørger for uovertruffen komfort.

Udkommer hvornår?

Release datoen for Nike Presto React kendes endnu ikke. Men det forventes, at den lander i flere farver i starten af 2019. Vi sørger selvfølgelig for at holde dig opdateret i vores Release Kalender, hvor du ligeledes kan find information om andre kommende releases.

Download vores sneaker-app

Du kan lige nu downloade vores nye sneaker-app, All Pairs, på App Store. All Pairs hjælper dig med kommende releases, restocks og udsalg. Følg desuden All Pairs på Instagram og Facebook, hvis du vil følge med i appens udvikling.

Billeder: 2muchsol3 & solebyjc

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.