Nike
Download All Pairs Top Banner
Skrevet af: Frederik L. Høj // Instagram

Er du klar til ’denim’ Air Force 1’s?

Noget tyder på, at Nike endnu engang har inviteret Levi’s indenfor til at give et særligt denim-take på ét af sportsmærkets helt store klassikere.

To nye udgaver 

Efter at have udgivet tre særlige udgaver af Air Jordan 4 sidste år, menes det nemlig, at duoen har to Air Force 1’s på vej, der udkommer senere på året.

Rygtet kommer fra Instagram-kontoen, @py_rates, der tidligere har lækket adskillige prominente sneaker-udgivelser. De mener, at Nike og Levi’s henholdsvis udgiver en Air Force 1 Low i ”Denim/Obsidian/Dark Sulfur” og en Air Force 1 High i ”Magic Ember/Denim/Obsidian”. Begge udkommer til efteråret.

Hold dig opdateret

Der er endnu ikke dukket billeder op af de to sneakers, og hverken Nike eller Levi’s har bekræftet samarbejde. Men hold øje med vores hjemmeside, og følg os på Facebook og Instagram, så sørger vi for at holde dig opdateret.


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

[Denne artikel indeholder affiliate links]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.