Nike
End Sale Banner
Skrevet af: Frederik L. Høj // Instagram

Vi har taget nærmere kig på Nikes vilde, nye ”Hot Air” pack, der består af Air Max 90, Air Max 95 og Air Max 97 Ultra.

Nike er klar med en unik, ny håndfuld sneakers med den såkaldte ”Hot Air” pack bestående af Air Max 90, Air Max 95 og Air Max 97 Ultra. Med skoene følger et sæt velcro patches, som kan sættes på skoene, der på forskellig vis er klædt med velcro. Dermed kan skoene personliggøres efter dine præferencer, således du har et par helt unikke og personlige sneakers.

Air Max 90, 95 og 97

Hot Air består som sagt af Air Max 90, Air Max 95 og Air Max 97 – tre af Nikes absolut mest populære Air Max-modeller nogensinde. Alle er de klædt i army-tematiske farve. Air Max 90 består af en sort læder-overdel med en mudguard af cargo-grøn velcro, en hvid mellemsål og en cargo-grøn ydersål. Air Max 97 har samme farvesammensætning, men her er det kun pløsen, der består af velcro. Det samme gælder Air Max 95-versionen, hvis sål er farvet sort.

Hot trend

To vigtige sneaker-trends fra 2017 er oversized branding og personliggørelse, der i høj grad blev startet af Virgil Abloh og Nikes ”The Ten” og Travis Scotts ”Cactus Jack” Air Force 1’s. Disse to trends fortsætter Nike nu med ”Hot Air” Pack.

Release

Du kan købe de tre sneakers fra ”Hot Air” pack hos Nike og udvalgte forhandlere fra d. 1. februar – hvert par sko kommer med 15 særegne patches og forventes at blive revet væk. Se mere i vores store Release Kalender. Husk desuden at følge os på Facebook, Instagram og Youtube for nyheder omkring releases og restocks.

KØB NIKE SNEAKERS HER