Nike
Skrevet af: Frederik Høj // Instagram

Skoen, der inspirerede de ikoniske Wu-tang Dunks, vender tilbage i sin originale form i december. 

Tilbage i 1985 udgav Nike “Be True to Your School” pack bestående af fem Dunk High-udgivelser inspireret af hver deres universitet – én af dem var en gul og sort udgave, der repræsenterede University of Iowa. 14 år senere, i 1999, var selvsamme sko omdrejningspunktet for et prominent samarbejde mellem Nike og Wu-Tang Clan, som siden er gået hen og blevet én af de mest eftertragtede Dunk-releases nogensinde. I 2012 vendte skoen tilbage igen, men denne gang i modereret form med eksempelvis sort sål i stedet for en hvid sål. Skoen har for nyligt oplevet fornyet interesse efter, at Travis Scott flere gange er blevet set iført Wu-Tang-udgaven, og dermed er det med perfekt timing, at Dunk High “Varsity Maize” i år – 35 år efter dens oprindelige udgivelser – vender i en form, der er 100% tro mod originalen. 

Repræsenterer University of Iowa

Dunk High “Varsity Maize” er kendetegnet ved sit iøjnefaldende design bestående af en kombination af gul og sort læder på overdelen, en hvid mellemsål og en gul ydersål. Som sagt repræsenterer kombinationen af gul og sort University of Iowas holdfarver – på samme måde som de nylige “Syracuse” og “Varsity Royal” repræsenterer henholdsvis Syracuse University og University of Kentucky. Denne kombination sikrer et sporty og klassisk retro-udtryk, der passer perfekt til tidens hype omkring ‘old school’ Dunks. Af samme grund – foruden dens association til Wu-Tang og Travis Scott – tyder alt også på at “Varsity Maize” bliver én af årets mest eftertragtede Dunks. 

Udkommer inden længe

.Nike Dunk High “Varsity Maize” forventes at udkomme via Nikes SNKRS-app og hos udvalgte skater– samt sneaker-shops den 9. December – dette er dog ikke bekræftet af Nike, og datoen kan nå at ændre sig. Hold øje med vores Release Kalender, hvor vi holder dig opdateret med nyeste info og direkte links og forhandlere samt raffles.


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.