Nike
Download All Pairs Top Banner
Skrevet af: Frederik L. Høj // Instagram

Takket være en række nye tiltag fra Nike er rammerne for at designe din helt egen, personlige udgave af Air Force 1, Air Max 97 eller én af mærkets andre modeller, større og bedre end nogensinde.

Som en del af Nike By You-programmet kan du nu eksperimentere med materialer, farver og lækre detaljer ved hjælp af 3D-teknologi.

3D-teknologien gør, at du ikke længere er begrænset til en håndfuld forudbestemte vinkler af skoen, men i stedet kan vende den og dreje den, som du lyster – og få et super realistisk billede af dens udtryk gennem hele design-processen.

Åbner med Heron Preston samarbejde

3D-teknologien er i øvrigt ikke det eneste tiltag, Nike har sat i verden for at forbedre oplevelsen af deres Nike By You-program. I samarbejde med Heron Preston har de eksempelvis tilføjet Air Max 720/95-hybriden og en række nye materiale-muligheder, som du kan læse mere om her.

Design dit eget par i dag!

Slå dig løs i Nike By You fra den 15. april, hvor 3D-muligheden tilføjes, og tøv ikke med at sende os dine design-ideer – måske vi deler de bedste resultater.

Følg os på Facebook og Instagram for flere nyheder fra sneakerverden, og finde de nyeste udgivelser i vores Release Kalender.

GÅ TIL NIKE BY YOU HER


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

[Denne artikel indeholder affiliate links]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.