Nike
Download All Pairs Top Banner
Skrevet af: Frederik L. Høj // Instagram

Se vores bud på de bedste 00’er-inspirerede sneakers fra Nike, du kan købe lige nu.

Moden har det med at gå i ring – også inden for sneakers. Efter en lang række sæsoner, hvor 90’er-tendenser har fyldt rigtig meget, ser det lige så stille ud til, at sneaker-moden er klar til (igen) at tage hul på et nyt årtusinde. 00’erne er på vej tilbage for fuld udblæsning, og du kan hoppe med på bølgen tidligt med disse tre modeller fra Nike, som du kan købe lige nu.

Nike Zoom Vomero 5 SE SP

Vores første (og måske bedste) bud er denne Zoom Vomero 5 Special Projects. Vomero 5 gjorde comeback sidste år i et dristigt samarbejde med A-COLD-WALL*, men er netop vendt tilbage i nogle mere overkommelige ’in-house’ SE SP-udgaver, som takket være den vellykkede ’color blocking’, er enormt tiltalende. Læs mere om Vomero 5 og find alle tilgængelig udgaver af den her.

Nike P-6000

Et andet bud fra Nike, som faktisk er inspireret af Nikes Vomero runner-linje, er den nye P-6000-model. Skoen er et super godt eksempel på slut-90’ernes og start-00’ernes retrofuturistiske præg, som der er stor ’buzz’ omkring lige nu, og vi spår den til at blive et stort sommerhit. Læs mere om P-6000 og find alle tilgængelige udgaver her.

Nike Zoom 2K

Sidst på listen finder vi Nike Zoom 2K. Nike tog hul på 2019 ved at udgive denne splinternye model, der er inspireret af basketball-modeller fra årene omkring årtusindeskiftet. Den har et unikt, retro-æstetisk design med masser af tiltalende design-valg, der allerede har gjort den rigtig populær. Det bedste af det hele er imidlertid dens lave pris på 729 kr. Find den i en lang række farver hos Nike Store nu.

Hold øje med vores Release Kalender for flere 00’er-inspirerede nyheder fra Nike, og følg Sneakerworld på Instagram for sneaker-inspiration, -rygter og mere.


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Billeder: Titolo / 43Einhalb
[Denne artikel indeholder affiliate links]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.